Työttömille nuorille

Työttömien nuorten ryhmä käynnistyy kaksi kertaa vuodessa, lukukausien alussa. Jokaiseen ryhmään valitaan n. 20 innokasta nuorta. Hae mukaan!

Aiemmalla koulutuksella, kokemuksella tai opinnoilla ei ole väliä. Tulet valmennukseen omana itsenäsi ja tuot mukanasi oman persoonasi ja vahvuutesi. Yrittäjyyden ei välttämättä tarvitse olla suunnitelmissasi. Valmennuksen aikana opit yrittäjämäistä asennetta, jota jokainen työnantaja arvostaa. Näin voit lisätä mahdollisuuksiasi kilpailla parhaista työpaikoista. Voit käydä valmennuksen esim. osana työmarkkinatukiharjoittelua tai työelämävalmennusta.

Valmennusryhmä suunnittelee ja toteuttaa itse toteutettavan projektin. Taivaskaan ei ole rajana, koska kuussakin on käyty. Voitte siis toteuttaa omia mielenkiinnon kohteita vastaavan projektin. Valmennukset ovat n. 3-4 välein maanantaista tiistaihin Jos idea tuottaa, on valmennuksesta myös mahdollista tienata rahaa.Yrittäjät odottavat innokkaita nuoria ja raikkaita ideoita, autamme sinua ja työelämää kohtaamaan. Valmentaja on tukenasi koko matkan ja tukee sinua henkilökohtaisesti.

Innostuessasi toiminnasta, voit jäädä mukaan yrittäjyystalon toimintaan toteuttamaan pieniä tai isompia projekteja. Tai vaikka työllistää itsesi tai luoda oman kesätyöpaikkasi. Saat lisätietoa yrittäjyystalon valmentajalta tai Te-toimistosta työvoimaneuvojaltasi. Katso nuorten kokemuksia valmennuksesta tarinat linkin takaa!