Opiskeleville nuorille

Taidelukion, Lyseon lukion ja SAMIn opiskelijoilla on mahdollisuus käydä yrittäjyysvalmennus osana opintojaan. Hae mukaan!

Saat valmennuksesta 4 kurssia/ opintoviikkoa. Riippuen oppilaitoksesta opinnot sijoitetaan valinnaisiin, vapaasti valittaviin tai ATTO-opintoihin. Kurssien kertyminen ei ole ainut hyöty mitä valmennuksesta saat. Käymällä valmennuksen jo opiskeluaikana laitat rahaa pankkiin tulevaisuuttasi varten. Opiskelevien nuorten ryhmä käynnistyy kaksi kertaa vuodessa, lukukausien alussa. Jokaiseen ryhmään valitaan n. 20 innokasta nuorta (7 opiskelijaa jokaisesta oppilaitoksesta).

Yrittäjyyden ei välttämättä tarvitse olla suunnitelmissasi. Valmennuksen aikana opit yrittäjämäistä asennetta, jota jokainen työnantaja arvostaa. Näin voit lisätä mahdollisuuksiasi kilpailla parhaista työpaikoista. Tekemällä oppimisen kautta pääset rakentamaan verkostoja työelämään, sekä opit tuntemaan omat vahvuutesi. Valmennusryhmä suunnittelee ja toteuttaa itse toteutettavan projektin. Taivaskaan ei ole rajana, koska kuussakin on käyty. Voitte siis toteuttaa omia mielenkiinnon kohteita vastaavan projektin. Jos idea tuottaa, on valmennuksesta myös mahdollista tienata rahaa. Yrittäjät odottavat innokkaita nuoria ja raikkaita ideoita, autamme sinua ja työelämää kohtaamaan. Valmentaja on tukenasi koko matkan ja tukee sinua henkilökohtaisesti.

Valmennukset ovat n. 3-4 viikon välein perjantaista lauantaihin. Perjantaina aloitetaan klo 12 ja lopetetaan n. klo 18. Lauantaina valmennusta on klo 9-n.14. Ehdit siis vielä hyvin viikonlopun rientoihisi. Jos innostut toiminnasta voit jäädä mukaan yrittäjyystalon toimintaan toteuttamaan pieniä tai isompia projekteja. Tai vaikka työllistää itsesi tai luoda oman kesätyöpaikkasi.

Katso nuorten kokemuksia valmennuksesta tarinat linkin takaa!