Nuorten kokemuksia valmennuksesta

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Tässä muutamia kommentteja valmennuksen käyneiltä nuorilta.

”Aluksi epäröin pitkään uskallanko lähteä mukaan ja osaanko mitään. Tajusin, että oppimassahan täällä ollaan, eikä sillä ole väliä mitä tietää etukäteen. Opin ihan älyttömästi ja tekemällä oppiminen oli hauskaa. Koulussa tunnen itseni välillä tyhmäksi, täällä sitä oloa ei tullut. Odotin, että valmentaja olisi ollut sellainen tiukkapipoinen ja vähän ikävä tapaus, mutta koutsi tuli kyllä positiivisena yllärinä. ”

”Valmennus oli ihan erilainen mitä oletin, mut ainoastaan positiivisella tavalla. Valmennus oli ihan uskomaton ja rikastuttava. Lähtisin mukaan heti uudestaan jos vaan voisin. Yrittäjyys ei olekaan niin kauheeta kun olin ajatellut. Vaikka aluksi pelotti, niin uskalsin ottaa rohkeasti yhteyttä yrityksiin. Parasta oli kun saatiin luoda jotain näkyvää tiimin kanssa. Valmentaja oli ihanan inspiroiva eikä vanha ja kuiva niin kuin oletin!”

”Homma erosi paljon koulusta, kun ei tarvinnut vaan istua hiljaa ja kuunnella opettajaa. Luulin olevani ujo, mutta taidankin olla aika sosiaalinen tiimissä. Opin itsestäni paljon uutta. Valmennus avasi paljon ovia. Nyt olen paljon rohkeampi hakemaan töitä ja tiedän paremmin missä olen hyvä. Oon vieläkin ihan pähkinöinä tästä jutusta! ”

”Löysin persoonallisen tapani toimia tiimissä ja sain lisää uskoa siihen, että olen tärkeä osa tiimiä. Sain yrittäjyydestä paljon rennomman käsityksen, ei se olekaan 24/7 työntekoa. Tän valmennuksen aikana opin ihan hurjasti kaikkea uutta. Valmennus toi lisää itsevarmuutta ja nyt uskallan ajatella ns. isommin. Tulevaisuutta ajatellen tästä on hyötyä, ryhdyin mihin tahansa. ”

”Olen enemmän kuin tyytyväinen, että lähdin mukaan. Aloin miettimään jatkokoulutusta, ehkä teen alanvaihdon. Pääsin valmennuksessa kokeilemaan uusia juttuja ja nämä herätti ajatuksia tulevaisuudesta. Erittäin hieno kokemus! Valmennuksesta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Mukavin oppimiskokemus ikinä. Niin ja ruoat oli hyviä :) ”